Trust Sightfighter Digital

Denne gamepaden i lavprisklassen har mange knapper og funksjoner, men mangler en del når det gjelder komfort. Les hvorfor.

Publisert

Trust er kjent for å lage rimelige produkter, og denne gamepaden er intet unntak. Den er faktisk den billigste i vår test (150 kroner), men har flere funksjoner enn for eksempel SideWinder fra Microsoft.

Sightfighter har seks funksjonsknapper øverst og to foran, en åtteveis d-pad og tre brytere som skrur på bl.a. ”turbo-ild” (mulighet for konstant skyting, uten at du behøver å trykke på knappen) og justerer hastigheten på denne. Den kobles til datamaskinen gjennom gameport (ingen USB-tilkobling her). Det fulgte ingen programvare med i pakken, så vi måtte sette opp gamepaden med vanlige Windows-drivere. Dette betyr at du ikke får spesifikke programmeringsmuligheter eller profiler.

I esken fant vi en liten pinne som kan skrus på d-paden, slik at den fungerer som en slags mini-joystick. Denne funksjonen synes vi imidlertid er ganske unødvendig, siden d-paden er digital og derfor ikke gir presisjonkontroll slik en joystick vil gjøre.

Kvalitet og komfort

Sightfighter har en utforming som er litt forskjellig fra andre gamepads. Dessverre føles den ikke like solid som for eksempel WingMan. Du får aldri ordentlig ”tak” i gamepaden, og vi følte ofte at den kom til å skli ut av hendene. D-paden og de seks funksjonsknappene på toppen føles ganske bra, og det er ikke noe å utsette på dem. Det er verre med de to funksjonsknappene foran, som rett og slett er for harde å trykke på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer