Trust Soundwave 240 3D

Har PChøyttalere uten subbass noe å stille opp med? Vi har testet det største Trust-systemet, med 3D og høy utgangseffekt.

Publisert

Trust-høyttalerne er ganske store, spesielt sammenlignet med satellitthøyttalere som er typiske for systemer med subbass. Denne størrelsen er nødvendig hvis det skal bli god bassgjengivelse i systemet, da må høyttalerelementene ha overflate og kunne flytte luft.

Dette gjør at høyttalerne blir litt vansklige å plassere, siden de ruver ganske godt på skrivebordet. Størrelsen er nesten som små hi-fi-høyttalere, men verken prisen eller ytelsen er i samme klasse.

Konstruksjon og betjening

Utseendet er litt spesielt, og mer funksjonelt enn vakkert. Kabinettenes topp og bunn er svært vinklet, slik at fronten peker skrått oppover. Øverst er det en åpning som ser ut som et diskanthorn, men dette er faktisk åpningen for bassporten. Diskantelementet er montert under grillen sammen med basselementet.

Systemet har vanlige betjeningsknapper på fronten av den venstre høyttaleren. Knappene har en profil som tydelig viser innstillingen, noe som vi synes er svært praktisk Det er også brytere for av/på og for 3D-funksjonen.

Tilkobling

Fra lydkortet kobles signalet til to phonoplugger bak på den venstre høyttaleren. Her sitter også utgangen til slavehøyttaleren, som bruker samme kontakttype. Ledningen mellom høyttalerne er løs og har phonoplugg i begge ender. Nettledningen er fast montert på venstre høyttaler. Et pluss er at det er uttak for hodetelefon på fronten av venstre høyttaler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer