Trykkfølsomt fra HP

Går bort fra knapper på sine nye skrivere

Trykkfølsomt fra HP
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst lanserte Lexmark flere alt-i-ett-skrivere med trykkfølsomme skjermer og interaktive tjenester på nettet. Nå kommer HP etter med fem nye skrivere i Photosmart-serien. Toppmodellen har internettfunksjonalitet, mens de andre har touchskjermer som skal gjøre det enklere å sette dem opp, blant annet i trådløst nettverk, hevder HP. De skal også kunne brukes til å gjøre endringer på bildene.

C4280

Nytt er at HP går bort fra tallbenevnelser på skriverne sine på alle, utenom den aller rimeligste modellen, som har fått navnet C4680. Denne erstatter C4280, koster 799 kroner, og dekker de grunnleggende behovene for utskrift og kopi i heimen. Den har fått ny og spenstigere design, bruker nå separat blekk (fire tanker) og har fått en liten skjerm med trykkfølsom ramme.

Photosmart og Photosmart Plus

Neste på stigen heter ganske enkelt HP Photosmart, og koster 999 kroner. Denne har fått en 3,7cm stor trykkfølsom skjerm, og har også opsjon for trådløs tilkobling. Da vil den koste 1199 kroner.

Storebror Photosmart Plus koster 1399 kroner, har en enda større skjerm (6,1 cm) med utvidet touch-funksjonalitet og trådløs nettverksstøtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer