Trykkfølsomt fra HP

Går bort fra knapper på sine nye skrivere

Trykkfølsomt fra HP
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst lanserte Lexmark flere alt-i-ett-skrivere med trykkfølsomme skjermer og interaktive tjenester på nettet. Nå kommer HP etter med fem nye skrivere i Photosmart-serien. Toppmodellen har internettfunksjonalitet, mens de andre har touchskjermer som skal gjøre det enklere å sette dem opp, blant annet i trådløst nettverk, hevder HP. De skal også kunne brukes til å gjøre endringer på bildene.

C4280

Nytt er at HP går bort fra tallbenevnelser på skriverne sine på alle, utenom den aller rimeligste modellen, som har fått navnet C4680. Denne erstatter C4280, koster 799 kroner, og dekker de grunnleggende behovene for utskrift og kopi i heimen. Den har fått ny og spenstigere design, bruker nå separat blekk (fire tanker) og har fått en liten skjerm med trykkfølsom ramme.

Photosmart og Photosmart Plus

Neste på stigen heter ganske enkelt HP Photosmart, og koster 999 kroner. Denne har fått en 3,7cm stor trykkfølsom skjerm, og har også opsjon for trådløs tilkobling. Da vil den koste 1199 kroner.

Storebror Photosmart Plus koster 1399 kroner, har en enda større skjerm (6,1 cm) med utvidet touch-funksjonalitet og trådløs nettverksstøtte.

Photosmart Premium - flaggskipet

Toppmodellen heter HP Photosmart Premium, og har støtte for både Bluetooth og trådløst nettverk, og kan også skrive ut på begge sider av papiret automatisk. Den har fått en stor 8,9 cm skjerm, bruker fem blekktanker,og er den eneste av de nye skriverne som også har online-funksjonalitet. Du kan redigere bilder på skjermen, og sende dem til Snapfish.com for blant annet backup og bildedeling. HP signaliserer samtidig at det vil komme mer onlinefunksjonalitet i fremtidige modeller. Photosmart Premium koster 1799 kroner.

Trykkfølsomt fra HP


HP Photosmart Premium

Egen app

Brukere av iPhone og iPod Touch kan også laste ned HP Photo Print Gadget fra Apple AppStore, som gjør det mulig å skrive ut bilder trådløst til de nye skriverne med innebygd trådløst nettverksstøtte.

Alle skriverne dukker opp i butikkene i oktober, med unntak av Photosmart Plus, som skal være tilgjengelig i enkelte butikker allerede.

Kan dette redde skrivermarkedet?

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer