TUGZip 3.0 - støtter det aller meste

Med dette programmet installert, kan du åpne pakkede filer i ZIP, ARJ, RAR og haugevis av andre formater.

Publisert
Sist oppdatert

ZIP-filer er mest utbredt, men det finnes mange alternative pakkeformater - som blant annet benyttes for innhold skal kunne lastes raskere over nettet. Noen er mer effektive på multimedia og bilder enn andre, og noen gir brukeren langt flere muligheter - for eksempel for kryptering av innholdet.

Windows XP har innebygd støtte for lesing av ZIP-filer, og kan også pakke filer i dette formatet. Men støter du på et annet format, for eksempel populære RAR eller ACE, vel, da trenger du et eget program for å lese innholdet.

Det finnes mange gode programmer til formålet, men få av dem kombinerer brukervennlighet, hastighet og funksjoner så godt som TUGZip 3.0. At programmet i tillegg er helt gratis, gjør det virkelig verdt å sjekke ut.

Tar det aller meste

Programmet kan lese/pakke ut formatene ZIP, 7-ZIP, A, ACE, ARJ, BZ2, CAB, CPIO, DEB, GCA, GZ, IMP, LHA (LZH), LIB, RAR, RPM, SQX, TAR, TGZ, TBZ, TAZ og YZ1-arkiver. Det kan også lese innhold i såkalte image-filer, BIN, C2D, IMG, ISO og NRG.

Programmet lar deg lage arkiver i formatene 7-ZIP, BZ2, CAB, LHA (LZH), SQX, TAR, TGZ, YZ1 og selvfølgelig ZIP. Det har også støtte for Zip64, en utvidelse av ZIP-formatet som blant annet lar deg lage ZIP-filer på inntil 4 GB i størrelse. Du kan laste ned tillegg som også lar deg lage RAR- og ACE arkiver

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer