Tulip Vision Line dt 5/200

Denne maskinen er en elegant og rimelig bordmodell som egner seg utmerket for normalt kontorbruk og for hjemmekontoret. Den er stillegående og solid. Ytelsen er god i forhold til komponentene og prisen og vitner om en gjennomført og fornuftig konstruksjon.

Publisert

UTGÅTT! Fortsatt med for sammenligningens skyld.

Tulip er en nederlandsk datamaskin-fabrikant som er ganske stor i Europa, plassert blant de 20 største aktørene i PC-markedet. På det norske markedet har de ikke hatt så høy profil til tross for at de har vært representert her i en årrekke. Nye maskiner er nå lansert og de ser ut til å hevde seg godt i konkurransen med andre mer kjente merker.

Konstruksjon

Maskinen har et elegant design, med en karakteristisk ”spoiler” i forkant. Kabinettet er enkelt å åpne og har et ryddig interiør. Dette er ikke en maskin som innbyr til videre oppgradering og utskifting av basiskomponenter, men profilerer seg som en arbeidshest som står løpet ut til den pensjoneres.

Komponenter

Vision Line dt-serien bruker Pentium MMX-prosessor og er basert på Intel TX- brikkesett. Den støtter SDRAM og harddisker med Ultra DMA, har USB porter, integrert lyd og nettverkstilkobling. Grafikkortet er et S3 Trio64 V2.Vision Line dt 200 var utstyrt med en 200 MHz prosessor, 32 MB minne, og 2,1 GB EIDE harddisk. Vår testmodell hadde ikke CD-ROM, dette gjør det svært vanskelig å installere moderne programvare hvis maskinen ikke er tilknyttet nettverk. VI anbefaler å spandere noen hundrelapper på en utgave med CD-ROM.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer