Tulip Vision Line xd 6/233

Denne maskinen er en kraftig bordmodell som egner seg for middels krevende brukere. Dette kan både være kontorbruk med mange samtidige oppgaver, eller middels tunge oppgaver som produksjon av trykksaker og bildebehandling. Ytelsen er normal i forhold til komponentene og maskinen kan oppgraderes senere hvis det skulle være behov for høyere ytelse.

Publisert

UTGÅTT! Fortsatt med for sammenligningens skyld.

Tulip er en nederlandsk datamaskin-fabrikant som er ganske stor i Europa, plassert blant de 20 største aktørene i PC-markedet. På det norske markedet har de ikke hatt så høy profil til tross for at de har vært representert her i en årrekke. Nye maskiner er nå lansert og de ser ut til å hevde seg godt i konkurransen med andre mer kjente merker.

Konstruksjon

Maskinen har et elegant design, med en karakteristisk ”spoiler” i forkant. Kabinettet er enkelt å åpne og har et ryddig interiør. Maskinen kan bygges ut både med raskere prosessor, mer minne og ekstra 3,5 tommers harddisk. I tillegg er den forberedt for fjernadministrasjon over nettverk (Remote DMI) og hvilemodus (OnNow).

Komponenter

Vision Line xd-serien bruker Pentium II prosessor og er basert på Intel LX-brikkesett. Den støtter SDRAM og harddisker med Ultra DMA, har USB porter, AGP grafikkkort, integrert lyd og nettverkstilkobling..Testmaskinen var utstyrt med en 233 MHz-prosessor, 32 MB minne, 2,1 GB EIDE harddisk og en 24x CD-ROM.

Det er totalt fire plasser til lagringsenheter. Av disse er det tatt i bruk tre plasser til diskettstasjon, CD-ROM og den interne 3,5 tommers harddisken. Det er totalt 4 plasser til SDRAM og seks ledige kortplasser, fire PCI, en ISA og en PCI/ISA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer