Tumblr - enkel blogg for alle

I løpet av noen minutter kan du ha en enkel, men fleksibel blogg.

Tumblr - enkel blogg for alle
Publisert
Sist oppdatert

Blogging er ikke lenger for de få. Nå er det nemlig lettere enn noensinne å opprette en blogg, tilpasse et utseende og sette i gang.

Men hva skal du velge? Det er en jungel av ulike plattformer du kan bruke, og noen passer bedre enn andre; det spørs bare hva du trenger.

Dersom du bare vil plapre kjappe meldinger til de som vil høre på finnes mikrobloggtjenester som Twitter (vår guide) og identi.ca, og hvis du har tenkt til å satse for fullt er det lite som slår Wordpress, som også lar deg laste ned kildekoden slik at du kan tilpasse det akkurat som du vil.

Vi har tidligere skrevet om hvordan du oppretter din helt egen Wordpress-blogg i denne guiden, som riktignok er litt eldre enn nyeste versjon av Wordpress, men som fortsatt langt på vei kan brukes dersom du snuser på å opprette din helt egen blogg.

En god mellomløsning

Mange vil imidlertid ha noe midt i mellom - en blogg som er lett å vedlikeholde, som gjør at du enkelt kan legge til bilder, videosnutter og hva det måtte være, og som du selv kan bestemme utseende på, men som ikke krever så mye mikking. Vi har tildigere skrevet om Posterous som oppfyller mye av dette og baserer seg på at du sender epost med nye blogginnlegg, men foreløpig mangler Posterous muligheten for å skreddersy design for å nevne noe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer