Turbo-minneplugg fra Apacer

Det har skjedd mye siden minnepluggene ble lansert, nå er hastighetene mangedoblet! Vi har testet Apacers nyeste modell.

Turbo-minneplugg fra Apacer
Publisert
Sist oppdatert

Første gangen vi testet minneplugger var i mars 2003. Da sammenlignet vi tre eksemplarer av første generasjon, med en kapasitet på 16 MB. Da ver det USB 1.x som gjaldt, og ytelsen var ikke spesielt imponerende, den lå godt under 1 MB/sekund. Testen kan du lese her.

I juni 2003 dukket den første minnepluggen med USB 2.0 opp, fra Plextor. Da så vi en markant forbedring av ytelsen, hele fem ganger raskere var den, og testen kan du lese her.

Men det har skjedd mer med flashminne; kravet til stadig raskere CompactFlash kort for bruk i proffe digitalkameraer har resultert i hastigheter som vi ikke kunne drømme om for kort tid siden. Denne teknikken er nå tilgjengelig også i minneplugger, og forskjellen er enorm.

Smart design

Pluggen er rubinrød, og leveres med en USB-basert holder. Du kan koble pluggen rett i USB-porten på PCen, men det er ikke alltid praktisk, spesielt ikke hvis PCen står på gulvet under skrivebordet. Derfor er holderen kjekk å ha.

Lokket over selve kontakten på pluggen er festet i en wire dekket med plaststrømpe, dermed er det det umulig å miste lokket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer