Test av The Frame fra Samsung

TV-en som ser ut som et bilde på veggen når du ikke bruker den

Samsung er inne på noe veldig spennende her. Og vi liker det vi ser!

KUNSTVERK: Hva om TV-en kunne se ut som et bilde når den ikke var i bruk? Voila - her er The Frame. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KUNSTVERK: Hva om TV-en kunne se ut som et bilde når den ikke var i bruk? Voila - her er The Frame. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kjøper stadig større TV-er. Og i det øyeblikket den er montert på veggen eller plassert på TV-benken, har stua fått et nytt og enda større sort hull når den ikke er bruk.

Man trenger ikke å være interiørarkitekt for å synes at det ikke akkurat er med på å heve det estetiske inntrykket, men det er en pris vi tydeligvis er interessert i å betale for å kunne se Dagsrevyen i storformat.

Men noen har tenkt. Samsung, for eksempel.

TV med kunstmodus

TV-konseptet The Frame er noe så spesielt som en kombinert TV og et kunstverk. Så snart du skrur av TV-en, fylles skjermen av et maleri, fotografi, tegning eller illustrasjon som du selv har bestemt. Du har rundt et hundretalls å velge mellom, eller du kan kjøpe flere fra Samsung - eller bruke dine egne bilder.

Rammen er sort, men du kan feste «ordentlige» rammer utenpå, hvis du virkelig vil få den til å se ut som et bilde. Du har en rekke rammer å velge mellom, men dette er ekstrautstyr som du faktisk må betale ganske mye for (rundt 2.500 kroner).

Resultatet blir uansett at den tradisjonelle, svarte firkanten på stueveggen forvandles til noe som ligger ganske tett opp til et bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.