TV-kort for PC-bruk

Til tross for bredbånd, å se levende bilder overført via nettet er sjelden en tilfredsstillende opplevelse. Er det kanskje et alternativ å kombinere TV med PC?

TV-kort for PC-bruk
Publisert
Sist oppdatert

Det kan være mange grunner til å ville se TV på PC. Hvis du bor på hybel er det plassbesparende, hvis du har et stort hus slipper du å flytte seg mellom arbeidsrom og stua hver gang det dukker opp noe interessant.

For vår egen del har vi arbeidsrom og TV plassert i to forskjellige etasjer. Det blir to trapper ned og to trapper opp igjen, og gir god mosjon. Problemet er imidlertid at når vi sitter ved PCen, så glemmer vi lett de programmene vi hadde tenkt å se. Dssuten hender det stadig at andre familiemedlemmer har andre preferanser når det gjelder program- og kanalvalg. Derfor har vi lagt opp en TV-kabel til arbeidsrommet, og skal finne en god TV-løsning.

Hva vi ønsker

Vi vil først og fremst ha en løsning som er lett å bruke, og som er kompatibel både med vår eksisterende maskinvare og eksisterende og fremtidige operativsystem.

Vi er ute etter en løsning som fungerer uavhengig av eksisterende skjermkort, og integrerte skjerm/TV-kort deltar ikke i denne samlinger av tester. Vi begrenser derfor testene til interne TV-kort (PCI) og eksterne løsninger på USB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer