TV og rutermodem er uvenner

Publisert
Sist oppdatert

Hei,

Jeg har en veldig pussig situasjon med internettforbindelsen min.Jeg har adsl fra Telenor (zyxel multimodem) koblet til en satelittreciever som igjen er koblet til TV. Problemet er: Når jeg slår på TV-en så etter ca. 15 min forsvinner internett forbindelsen min! Når jeg slår TV-en av igjen så kommer jeg på nett nesten umidelbart!

Det samme skjer hvis jeg kobler fra scart kontakten mellom tv og reciever eller kobler fra ledningen mellom reciever og modem. Har prøvd å koble ut scart og erstatte det med vanlig antenne ledning mellom reciever og tv uten at det hjalp. Har også tilkoblet hjemmekinoannlegg til recieveren,og det fungerer bra uten innvirkning på internettforbindelsen. Prøvde også bytte Tv-en med en annen (mye mindre riktignok) og da fungerte det utmerket. Dette begynte for ca. 3 måneder siden, før det har det fungert i 3 år uten problemer med de samme komponentene. Lurer på hva er det egentlig som skjer, og enda viktigere kan jeg gjøre noe med det uten å måtte bytte Tv eller Reciever?Håper dere har noen smarte ideer, for jeg er ganske lei og rimelig desperat:-( PS: Tv er en Samsung LE40M71BX Mvvh Fadil

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer