TV på din bærbare PC!

Med Nogatech Notebook TV får du en komplett TV-løsning for din bærbare PC. Notebook TV består av et PC-kort (PCMCIA) og en boks med høyttaler og antenne. I tillegg til å motta TV-signaler over kabel eller antenne, kan du også bruke kortet til å lage AVI-filmer fra din vanlige videospiller. Vi har prøvekjørt løsningen.

Publisert

Hva man egentlig skal med et slikt kort kan man jo lure på, men for de av oss som har en forkjærlighet for slike dingser er kortet et funn. Er du mye på farten, kan du jo f.eks. korte ned ventetiden på flyplassen med litt TV-titting. Eller kanskje du jobber hjemme og ønsker å se Dagsrevyen samtidig?

Du kan også lage AVI-filmer av egne video-opptak fra vanlig videospiller, og det kan jo saktens være nyttig nok. Med litt kreativitet klarer du helt sikkert å overtale sjefen til å være med investeringen.

Det eneste vi savner på dette kortet er tekst-TV. Det hadde hevet verdien betraktelig.

Pakken består av et PC-kort (PCMCIA) en ekstern boks med høyttaler, antenne og tilkoblingspunkter for videospiller. I tillegg følger det med en diskett med driver og nødvendig programvare for å se TV og spille inn AVI-filmer.

Kortet trenger ingen eksterne strømkilder, og etter å ha installert driveren fra disketten som følger med, kan du se TV direkte på skjermen. Skjønt så enkelt er det ikke alltid. På vår Toshiba PC gikk installasjonen smertefritt, men da vi testet kortet på andre PCer måtte vi fikle litt før kortet fungerte. Disse problemene kan imidlertid like godt tilskrives driverne for PCMCIA-porten eller andre generelle problemstillinger

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer