TV-prisene stuper

To av de tre TV-ene fra høstens trippeltest får du nå til svært reduserte priser.

PRISFALL: Det er bare tre uker siden vi testet disse tre TV-ene. Én av dem har falt nesten 40 prosent i pris. Foto: Bjørn Eirik Loftås
PRISFALL: Det er bare tre uker siden vi testet disse tre TV-ene. Én av dem har falt nesten 40 prosent i pris. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Det har ikke gått mer enn tre uker siden vi publiserte en trippeltest av tre høyaktuelle TV-er i prisklasse 13-16.000 kroner. For første gang sammenlignet vi tre TV-er med forskjellige panel-teknologier, og forskjellene i bildekvalitet var åpenbar, spesielt på sortnivå.

Men skulle vi ha gjort denne testen nå, ville to av disse tilhørt en helt annen prisklasse, inkludert den ene av de to som fikk Anbefalt produkt-stempel.

Modellene vi testet var Sony XG85 , LG B9 og Samsung Q65R. Førstnevnte var den desidert dyreste, med prislapp på 15.990 kroner på testtidspunktet. Nå får du denne hele 6000 kroner billigere enn da vi testet den, ifølge Prisjakt:

Den andre modellen, LG B9, koster fortsatt fra 12.990 kroner, samme pris som på testtidspunktet. Denne modellen fikk Anbefalt produkt-stempel, blant annet for beste bildekvalitet.

Den tredje modellen, Samsung Q65R (selges også som Q64R), kostet også 12.990 kroner på testtidspunktet. Denne modellen får du nå fra 9990 kroner, en nedgang på 3000 kroner.

Det er ikke første gang vi opplever at prisene på TV-er stuper, men det er oppsiktsvekkende at det skjer så raskt etter en test, og at det skjer i god tid før høstens store handlehøytid, black friday den 29. november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer