TV-tilkobling fra bærbar

Publisert
Sist oppdatert

Hei

Ønsker å koble den bærbare PC til LCD TV-en min (Sony Bravia W3000 Full HD). Men jeg har ikke HDMI utgang på PC-en og lurer derfor på om det finnen noen Express Card (34/54 mm slot) eller liknende med HDMI utgang (har ikke klart å finne det selv).

Hvis ikke, hva vil da være best av å bruke VGA eller S-video kabel?

Mhv
Simon

Datadoktoren svarer

Hei Simon,

Hadde det eksistert en ExpressCard -> HDMI burde den vært listet opp her. Et kjapt nettsøk ga meg heller ingen resultater, så da regner jeg med at det ikke finnes...

Ellers kunne jeg kunne bedt deg prøve en overgang (eller kabel) fra DVI til HDMI, men du har trolig ikke DVI heller.

Av andre, men dårlige muligheter ser jeg for meg en eksternt grafikkort fra en USB-port som gir deg en DVI-kontakt, og så ta det videre til HDMI. Men det vil koste penger, bli knotete og trolig ikke gi god nok kvalitet eller høy nok oppløsning.

VGA er i mine øyne veien å gå i ditt tilfelle (S-Video er langt dårligere). Med en god TV og riktige innstillinger skal det en del til å se forskjell på DVI og VGA, og de aller fleste vil derfor bli mer enn fornøyd med VGA-oppkobling (jeg er en av dem). W3000 har også en dedikert VGA/PC-inngang, noe som også er en stor fordel - da vil blant annet farger og kontrast være bedre tilpasset videosignalene fra grafikkortet uten at du trenger knote for mye med innstillingene.

Hilsen
Datadoktoren

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Les alle spørsmål og svar
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer