TVersity 1.0

Spill av PC-innholdet ditt nesten over alt.

TVersity 1.0
Publisert
Sist oppdatert

Muligens begynner du å få en fin samling av medieinnhold på PC-en din; det være seg bilder du har tatt, eller musikk/video du har skaffet deg på den ene eller andre måten.

Med TVersity installert kan du spille av alle disse filene på en rekke enheter, inkludert de tre gjeldene konsollene (Wii, Xbox 360 og Playstation 3), iPhone/iPod, PSP og mer til.

Det fine er at dette transkodes på direkten, slik at praktisk talt alle filformater støttes - selv om enheten du vil spille på ikke støtter formatet i utgangspunktet. Så lenge du får spilt fila i Windows media player på maskinen du har installert på, vil du kunne streame den til alle typer mottakere.

I tillegg får du mulighet til å vise bilder som hentes fra f.eks. Flickr, eller videoer fra YouTube.

Slik lagrer du YouTube-filmer på harddisken

Gratis å laste ned

TVersity er gratis å laste ned, men er kun tilgjengelig på Windowsmaskiner. Minstekravet er Windows XP, Windows media player 9.0 eller høyere, 128MB RAM og Pentium III 700Mhz, men løsningen vil selvsagt yte langt bedre om du har bedre utstyr for hånden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.