Tvilsomme nettsider og mistenksomme kjærester

Publisert
Sist oppdatert

Hei,Jeg trenger hjelp. Jeg har vært uten virusbeskyttelse en periode , samtidig som jeg brukte Kazaa og noen andre sider for cd-kopiering. Usikre sider?

Det jeg lurer på er om det er mulig at et virus kan ha gjort at sider jeg ikke har åpnet, legger seg i nedtrekksmenyen i adresselinjen?

Jeg bruker den egentlig aldri, men bruker "søk" eller "favoritter"

Det er forholdsvis suspekte sider som dukker opp i adresselinjen. Jeg vet ikke hvor lenge de har ligget der, men kjæresten min oppdaget det i dag, til hennes og min overraskelse.

Hun vet at hun ikke har vært der, så hun tror at det er meg. Det er umulig for meg å bevise at jeg ikke har gjort det! Hun tror jeg lyver. Og truer med å gjøre det slutt slutt hvis jeg ikke sier det som det er. Men det er det jeg gjør. Og jeg vil nødig lyve på meg å ha vært på de sidene, selv for å redde et veldig bra forhold.

Så om du ikke vet om et konkret virus som kan ha gjort det, kan du vel si noe om det er mulig at noe slikt kan ha skjedd uten at noen har gjort noe for det?

Hilsen uheldig surfer.

Datadoktoren svarer

Hei

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer