TViX mediespiller

Kompakte mediespillere basert på 3,5-tommers disker dukker opp hele tiden. Vi har testet TViX fra DVico som har sin egen vri på temaet.

TViX mediespiller
Publisert
Sist oppdatert

Denne mediespilleren har svært mye til felles med de andre variantene vi nylig har testet. Den har en 3,5-tommers harddisk og rikelig med tilkoblinger, et passelig antall knapper og en fjernkontroll.

Den spiller video i mange formater, musikk og viser bilder, og kan i tillegg brukes som en helt vanlig ekstern harddisk.

Overføring av filer gjøres med USB 2.0, og det er ikke nødvendig med noen egen programvare for å administrere innholdet. Du bruker vanlige filmapper, og legger de forskjellige mediefilene der de hører hjemme. MP3-filer og andre lydfiler legger du i MP3-mappen, bilder i Fotomappen osv.

Tilkobling til TV, projektor eller skjerm gjøres med koaks/phono, S-video eller komponentutganger. Lyden er analog på phono eller S/PDIF på koaks/phono eller optisk.

USB-kontakten er av den vanlige store B-typen, og kan bare brukes til å koble spilleren til PC. Det er altså ingen host-funksjon for tilkobling til kortleser for digitalfoto.

Strømforsyningen er innebygd, og det er en liten kontakt av type barbermaskin. Dette er praktisk, men det er også en ulempe ved denne løsningen. Strømforsyninger utvikler varme, og den må viftes bort... Dette gjør at TViX støyer påtagelig mer enn de andre mediespillerne av lignende type, men med ekstern strømforsyning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.