Twinhead PowerSlim

Twinhead har lagt vekt på å utvikle en slank og elegant maskin, og med en vekt på bare 1,7 kg er den et lett reisefølge. Men maskinen egner seg ikke spesielt godt hvis du er mest opptatt av ytelse.

Publisert

Twinhead PowerSlim er en elegant og slank sak med metallisk utseende. Maskinen er i klassen for ultraportable bærbare PCer, og i denne testen er den nest minst (Fujitsu B142 er aller minst). Til tross for den slanke formen, får du absolutt følelsen av å sitte foran en fullblods bærbar PC.

Spesifikasjoner

PowerSlim har et rimelig stort tastatur (90% av gjennomsnitt), aktiv skjerm på 12,1" som er like stor som gjennomsnittet i testen. Volumet er likevel så lite som 50% av gjennomsnittet. Vekten er bare 1,7 kg, som er 65% av gjennomsnitt.

Maskinen er den eneste som vi har testet som har prosessor av opprinnelig Pentium-type, om enn med MMX og en klokkehastighet på 300 MHz. Internminnet er 32 Mb, og harddisken har 4 Gb som er bra størrelsen tatt i betraktning. Maskinen har også innebygget 56 Kbps faksmodem.

CD-ROM-spiller og diskettstasjon er ekstrautstyr, og kobles til egne porter på selve maskinen. Utover dette har Twinhead PowerSlim innebygget det som trengs: 2 kortplasser for PC-kort Type II men ikke støtte for Type III, én USB, utgang for modem, én inngang for eksternt tastatur og mus, parallellutgang, serieporter og én utgang for det innebygde modemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer