Twinhead Slimnote VX3

Er du ute etter en bærbar PC som utfører de fleste oppgavene på en god måte, kan kanskje Twinhead Slimnote VX3 være noe for deg. Vi har testet PCen og er godt fornøyd på mange punkter. Jobber du derimot med tung grafikk, bør du kanskje vurdere en annen løsning.

Foto: Bel
Foto: Bel Vis mer
Publisert

Twinhead Slimnote VX3 har et klassisk, metallisk utseende. Ved første berøring blir inntrykket dessverre mye mer plastisk. Vi kan derfor trygt si at maskinens styrke ligger bak plastikkfasaden. Twinhead seiler nemlig opp som en av de beste allrounderne vi har testet.

Spesifikasjoner

Slimnote har et romslig tastatur på 333 cm2, noe som er litt større enn gjennomsnittet. Skjermen er en aktiv 13,3” som kan vise 1024x768 i 16 bits farger. Fargedybden skulle vi gjerne sett var større, men den begrenses av at skjermkortet er utstyrt med bare 2 MB minne.

Museløsningen er en styreflate med to store knapper, plassert foran tastaturet. Knappene lager noe høy klikkelyd, men det er ikke direkte plagsomt.

Maskinen veier 3,1 kg og har et volum på 2915 cm3, med en høyde på 4 cm. Dette betyr at den er noe mindre enn gjennomsnittet blant de ”vanlige” bærbare vi har hatt til test. Gledelig for mange er det også at både DVD og diskettstasjon får plass inne i maskinen samtidig.

Inne i maskinen sitter en Intel Pentium III prosessor som kjører på 500 MHz. I tillegg er den utstyrt med 128 MB RAM og en romslig harddisk på 12 GB. Disse spesifikasjonene er godt innenfor det du kan forvente av en bærbar PC i dette prisleiet i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer