Twitter - nettets nye superhit

GUIDE: Mye morsommere enn Facebook - her er alt du trenger å vite.

Publisert
Sist oppdatert

Det skulle ta et års tid før Twitter-feberen kom til Norge. Ja, faktisk to, for artikkelen du leser nå ble første gang publisert for nesten et år siden.

Twitter er nå på manges lepper, og brukes blant annet aktivt av flere store nettaviser i Norge; også her på DinSide. Derfor følte vi at det var på tide å trekke frem denne guiden igjen - her får du vite det du trenger om nettjenesten som er hottere enn noen gang.

DinSides dataredaksjon skrev om Twitter allerede for to års tid siden - nettjenesten som nærmest definerer frasen «genialt enkelt». Det er imidlertid først i disse dager at «alle» har begynt å bruke det.

«Alle» er for så vidt å ta litt hardt i - sannsynligvis vil du være en av de første i venneflokken om du begynner i dag, men forhåpentligvis får du resten av gjengen med deg denne gangen.

Nå har den berømte kritiske massen også begynt å etablere seg i Norge. Som Twitter-bruker @meriksen formulerer det: "Twitter er kortversjonen for å forstå internett i 2008" (link).

Så, la oss ta det igjen - hva er Twitter?

Det er vanskelig å få med alle aspektene om hvorfor denne nettjenesten er så genial, men vi skal prøve. Kanskje er du Twitter-bruker allerede og kan supplere litt i debatten under artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer