Twitter: Avansert bruk

Med disse triksene blir du viderekommen på 1-2-3.

Publisert
Sist oppdatert

I det siste avsnittet for denne gang skal vi se på hvordan du kan bruke Twitter enda litt smartere.

Vi begynner med RSS - RSS står for Really Simple Syndication, og som fast leser av DinSide data har du kanskje fått med deg konseptet? Hvis ikke, anbefaler jeg at du tar en titt på denne artikkelen.

Det er flere måter du kan bruke Twitter og RSS på. I sin enkleste form kan du bruke det for å følge med på noen. Kanskje er du ikke så lysten på å registrere deg ennå, men har fortsatt lyst til å følge litt med på hva noen du kjenner sier? I så fall kan du navigere til twitter.com/brukernavn, klikke på RSS nederst på siden og bokmerke det eller legge det til i din favoritt-RSS-leser (les også: Alltid oppdagert med Google Reader).

Rett til hjemmesiden

Har du en hjemmeside, en blogg (guide til Wordpress), en side på MySpace eller hva det måtte være, kan du også få twittene dine til å dukke opp automagisk. Dette gjør du lettest ved å bruke verktøyet som du allerede finner på twitter.com ved å trykke som anvist til høyre.

Men - muligens vil du ikke at ALT du skriver skal havne på bloggen eller hvor det måtte være? I så fall kan du definere deg et nøkkelord som fungerer som et filter - for eksempel kan du kvitre «#blog Denne havner på bloggen!» og deretter sette opp et Yahoo! Pipes-filter som filtrerer på nøkkelordet #blog. Les mer om Yahoo! Pipes i denne artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer