Twitter: Programmene du trenger

Det er tungvint å logge inn på twitter.com for å kvitre. Her er noen kjekke programmer.

Publisert
Sist oppdatert

En liten advarsel først - det er veldig lett å bli veldig hektet på Twitter, og kanskje gjør du deg selv en bjørnetjenestene ved å installere et program som lar deg følge med alt som skjer.

Du er her fortsatt, ja? Her er noen godbiter:

Oppdatert februar 2009: I ettertid har det kommet mange klienter, og blant de mest populære er Tweetdeck og DestroyTwitter. Hvis du har iPhone, kan vi også anbefale gratisprogrammet Twitterfon (iTunes-lenke)

Twhirl (http://www.twhirl.org/) - Bygget på Adobes AIR-plattform og tilgjengelig både for Mac og Windows. Med Twhirl kan du koble deg på flere kontoer, automatisk forkorte webadresser, søke og mer til. I tillegg kan du velge farger og kryssposte til Jaiku og Pownce (egen artikkel) hvis du virkelig er hekta på mikroblogging.

Flock (http://flock.com/) - Flock er riktignok en egen nettleser, men for deg som begynner å få kontoer både hos Facebook, Twitter, Flickr og hva det måtte være, er dette nettleser nummer én. Se vår gjennomgang av Flock, som etter vår mening er en nettleser langt flere burde ta en titt på. Via Flock kan du kvitre på direkten, og i en sidestolpe får du se hva de andre har kvitret på direkten. Den er forresten Firefox-kompatibel også, så alle utvidelser til Firefox fungerer også i Flock.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer