Twitter reddet sommeren

LESERKOMMENTAR: Slik holdt jeg meg oppdatert gjennom en hel sommerferie.

http://www.flickr.com/photos/joshsemans/ / CC BY 2.0
Vis mer

Av: Fredrik Bølstad

I sommer hadde vi planlagt flere ferieturer både i Norge og i utlandet, og utfordringen var da: Hvordan skulle jeg gjøre det enklest for meg selv å følge med på alt som skjer, både på telttur i skogen og ved poolen på hotellet i Spania – og samtidig holde kostnaden nede?

Observasjon 1: Minibærbar er kjipe greier uten nett.Jeg har en minibærbar, men med den har jeg kun nettmuligheter når jeg befinner meg i nærheten av et trådløst nettverk, og det er det dårlig med i skogen - eller på hytta for den saks skyld. Den ville altså ha gjort liten nytte for seg i sommer med tanke på å holde seg oppdatert.

Men - jeg er hadde selvfølgelig ett ess i ermet: mobiltelefonen. Med den har jeg stort sett internettilgang hvor enn jeg ferdes, siden jeg da kan bruke mobilnettverket (og har et gunstig abonnement som tillater det).

Observasjon 2: Vanlig nettsurfing fra mobil er tungvintJeg kan telle på én hånd de dagene jeg surfet innom nettsider fra telefonen for å sjekke om det kanskje var kommet noen interessante nyheter. Det er flere grunner til at jeg fort ga opp den taktikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer