Twitter: slik begynner du

La oss hoppe rett i det. Slik oppretter du en bruker.

Publisert
Sist oppdatert

Hva venter vi på? Vi åpner http://twitter.com i et nytt vindu og klikker på den grønne «join for free»-knappen. Da kommer du videre til registreringsskjemaet.

Skjemaet er ganske enkelt - du fyller ut brukernavn, passord og e-postadressen din, og som vanlig må du bevise at du er et menneske og ikke en maskin ved å skrive de to ordene som vises i boksen.

Hvis det er vanskelig å lese, kan du trykke på ikonet med sirkelpilene, eller få noen tall lest opp ved å trykke på høyttalerikonet, som vist på figuren under.

Når du er ferdig med registreringsskjemaet har du opprettet brukeren din. Adressen til dine tweets blir http://twitter.com/brukernavn og denne lenka kan du sende til venner og kjente som vil følge med i din hverdag.

Søk etter venner og kjente

Men, det blir selvsagt morsommere om du finner noen venner. På siden etter registreringsskjemaet kan du gjøre et kjapt søk og se om noen av kontaktene du måtte ha på Gmail, Hotmail etc. er å finne på Twitter ved å skrive inn brukernavn og passord til disse tjenestene; vel å merke hvis du stoler på Twitter nok til å gi e-postpassordet ditt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer