Tynnere enn Apple Macbook Air

VooDoo Envy er tynnest, og HP går i strupen på Apple.

Publisert
Sist oppdatert

(Berlin/DinSide) Vi er på HPs pressekonferanse i Berlin, der deres datterselskap Voodoo nettopp har vist frem en ultra-tynn bærbar; enda litt tynnere enn Macbook Air.

Med en vekt på 1,53 kg og tykkelse på bare 1,78cm er Voodoo Envy enda tynnere enn Macbook Air, som måler 1,94cm på sitt tykkeste. Skjermen er 13,3 tommer diagonalt og er LED-baklyst som gjør at den holdes svært tynn. En sensor som måler lyset i rommet der du sitter, gjør at lysstyrken varierer deretter.

HP har også utstyrt maskinen med et utskiftbart batteri, noe Macbook Air ikke har. Når du beveger fingrene over tastaturet lyser det også opp - batterilevetid ved normal bruk, oppgis til å være 3t 45m.

For å spare på plassen, er nettverksporten flyttet til strømadapteret, som oppretter en trådløs kobling med maskinen om du velger å bruke kablet nett, ved siden av at maskinen selvsagt også har trådløst nett innebygget (802.11 ABGN). Webkamera er også integrert, og Voodoo Envys touchpad støtter blant annet en form for multi-touch funksjonalitet med funksjoner som pinch (tenk zoom på iPhone) og «chiral roll».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer