Typhoon 50714 m/Sub 200

De to settene med høyttalerene vi mottok under navnet Typhoon var, i likhet med Vikings-serien, svært forskjellige seg i mellom med hensyn til design. Vi testet begge settene i kombinasjon med subbassen Subwoofer 200 fra samme produsent (ikke inkludert i prisen!).

Publisert

Denne minste modellen av de to systemene har et noe spesielt design, med en påtagelig buet front. Bak denne står det montert en fulltonehøyttaler og det er også en åpning for bassporten.

Den aktive satellitten har intern strømforsyning, men ingen elektriske data er oppgitt. I stedet for et vanlig støpsel har nettledningen et lite T-lignende skjøtestykke i enden. Dette skjøtestykket plugges inn i kontakten bak på skjermen eller PCen og nettledningen settes så inn i den igjen. Vi liker ikke denne løsningen i det hele tatt, fordi dette blir en "klump" av kontakter som både har en tendens til å belaste skjermen eller PC-kabinettet mer enn de er beregnet på, og til å rett og slett falle ut takket være sin egen tyngde. Du sparer en stikkontakt, men vi ble ikke begeistret. Det går selvfølgelig også an å koble en vanlig PC-nettledning til pluggen, hvis du har en ekstra liggende.

Koblingene mellom satelittene er med minijack, og det er også minijack for signalet fra lydkortet.

Den aktive satellitten har en knapp som noe optimistisk kalles "Superbass". I tillegg har den en knapp for 3D, en for av/på og en volumkontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer