Typhoon A-300A m/Sub 200

De to settene med høyttalerene vi mottok under navnet Typhoon var, i likhet med Vikings-serien, svært forskjellige seg i mellom med hensyn til design. Vi testet begge settene i kombinasjon med subbassen Subwoofer 200 fra samme leverandør (ikke inkludert i prisen!).

Publisert

Den største modellen er et slags treveis-system, med to like bass- og mellomtonehøyttalere og en diskanthøyttaler. For å være et ekte tre-veis system skal de tre elementene egentlig være forskjellige og ta seg av hvert sitt toneområde i forbindelse med et delefilter. Det er også en bassport i fronten.

Satelittene har en ekstern strømforsyning som gir 14 Volt 2A (28 watt).

Koblingen mellom satelittene skjer med phonoplugger. Der er en minijack inngang til kabelen fra lydkortet, i tillegg til en ekstra linjeinngang, utgang for subbass, inngang for mikrofon og utgang for den passive høyttaleren. På fronten er det kontroller for volum, diskant, bass og balanse. Det er også en mute-knapp (praktisk hvis telefonen ringer) og en av- og på-bryter. Det hele kompletteres med en inngang for mikrofon og et uttak for en hodetelefon..

Subbass 200

Subbassen har separat forsterker med separate volumkontroller for satellitter og sub. Det er klemmer til selve basshøyttalen som har en fast påmontert ledning, en svært tynn sådan.Å skille forsterkeren fra høyttaleren, som gjør at du slipper å krype under bordet når du skal justere volum eller noe annet, er en klar fordel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer