uberVU - få med deg hele samtalen

Samler alle kommentarer under én paraply.

uberVU - få med deg hele samtalen
Publisert
Sist oppdatert

En av de største forskjellene mellom Internett i dag og for 10 år siden er at samtalen er langt mer spredt. Nå er det ikke lenger kun i kommentarfelter at folk ytrer seg om en artikkel – andre blogger om den, folk skriver om den på Twitter, på Friendfeed og lignende tjenester.

Og i tillegg – når det etter hvert blir mange av de interessante artiklene, blir det vanskelig å holde seg oppdatert på alle sammen.

Hensikten med UberVU er å samle alle disse kanalene under én paraply. Kanskje har du lest et veldig godt blogginnlegg der du også synes kommentarene under innlegget er interessante, men dette er bare en brøkdel av den store samtalen.

Tumblr – enkel blogg for alle

Slik fungerer det

Når du er registrert hos uberVU kan du begynne å overvåke diskusjoner (i praksis URL-er). Når du legger til en URL i overvåkingslisten din, begynner uberVU straks å samle inn samtalefragmentene som er spredt rundt om på nettet. Prosessen tar brått et par minutter pr sak, men du trenger ikke å sitte og vente mens det foregår.

UberVU søker på tvers av mange tjenester og samler inn kommentarene under artikkelen, tweets fra Twitter som lenker til artikkelen, samtaler på FriendFeed, bokmerker fra Delicious, diggs fra digg.com etc. Dermed får du et langt større overblikk over hva som sies om denne nettsiden enn bare det som står i kommentarfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer