UbiSoft: Far Cry og XIII imponerer

Los Angeles (DinSide Data): Utgiveren UbiSoft viste ingen nye Splinter Cell-spill på E3, men presenterte likevel flere lovende titler. To av dem fanget vår oppmerksomhet.

Publisert
Sist oppdatert

For et å siden var det Splinter Cell som stjal showet hos UbiSoft. Selv om selskapet ikke helt klarte å leve opp til de høye standardene i år, hadde de likevel flere interessante titler på utstilling.

Det første spillet vi prøvde heter Far Cry, og handler om en mann som ønsker å trekke seg tilbake på en tropisk øy - men havner i stedet midt i en militær konflikt. Den tropiske settingen sørger for noen vakre, men farlige omgivelser, og den kraftige grafikkmotoren klarer å tegne fantastisk lange avstander.

Stikkordet er frihet. Hvert brett i spillet foregår på en forskjellig øy, og det er opp til deg hvilken vei du vil gå - svømme gjennom vannet eller traske gjennom jungelen, du gjør som du vil.

Utviklerne skryter også av den kunstige intelligensen. Fiendene blir påvirket av omgivelsene og hendelsene, hvis du for eksempel dreper deres sjef, blir de forvirret, men også mer aggressive. De tilkaller forsterkninger, men dreper du samtlige fort nok rekker de ikke å ringe etter hjelp. Det er fullt mulig å bruke jungelen til din fordel og gjemme deg, men vær forsiktig, fiendene er skarpe og kan se og høre mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer