Uknuselige Monster Jamz

Øreproppene som tåler mer enn du tror.

Ja, vi kan bekrefte at de ikke gikk i stykker. Videoen bli tatt på Monsters bakrom på IFA-messen 2010. Se video av hammertesten lenger ned! Foto: Per Ervland
Ja, vi kan bekrefte at de ikke gikk i stykker. Videoen bli tatt på Monsters bakrom på IFA-messen 2010. Se video av hammertesten lenger ned! Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av ørepropper som går i stykker etter kort tids bruk? Du er ikke alene.

Heldigvis finnes det alternativer som tåler en støyt, og Monster Jamz er et av dem.

Sjekk hammer-testen!

Og at dette er solide saker merker du med en gang du tar dem ut av pakken.

Poenget er selvsagt at Monster har luket bort alt som heter plastikk.

Her er i stedet øreproppenes hus er frest ut av en hel bit metall, noe som altså gjør at de tåler svært hardhendt behandling. Det alene kan være kjøpsargumentet du trenger, spesielt om du selv lever et aktivt liv, eller skal kjøpe ørepropper til ungdommen i huset.

Men ikke tro oss, se heller videoen og døm selv:

Metall gir positiv effekt

I følge Monster har forøvrig metallhuset også en annen fordel, ettersom det gir mindre vibrasjoner enn du får med plast-propper. Vi har ikke prøvd proppene over tid selv, men førsteinntrykket er typisk Monster: Her får du altså fyldig lyd og tydelig bass. Sammenlignet med Bose in-ear MIE2 er dette ganske tydelig, ettersom Boses versjoner er langt mer nøytrale i lyden. Jamz er forøvrig testet av Lyd og bilde her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer