ULEAD DVD Workshop 2

FØRSTEINNTRYKK: Å lage egne DVDer basert på egne DV-opptak skal ikke være en slosskamp med maskin og programvare. ULEAD har oppdatert sin DVD Workshop, og mye har blitt bedre i versjon 2

Publisert
Sist oppdatert

Som de fleste andre videoredigeringsprogrammer beregnet på privat bruk, har DVD Workshop 2 fortsatt delt opp prosessen i de samme få, relativt enkle steg:

Start - Oppsett av format for prosjektet (DVD, VCD, SVCD)Capture - Overføring fra kameraEdit - RedigeringMenu - Oppsett av avspillingsmenyFinish - Brenning av avspillingsmedia eller lagring til diskProgrammet er med andre ord både videoredigeringsprogram, og et brenneprogram, med hovedvekt på det siste.

Da vi testet første versjon av DVD Workshop var denne kombinasjonen ikke vanlig, men i dag er situasjonen helt annerledes. Alle videoredigeringsprogrammer som det er noe greie på, har nå fått mulighet til å brenne VCD, SVCD og DVD.

Hva er det som skiller den nye versjonen fra forgjengeren?

Ikke bare nytt design

Det første som slår oss er at designet er nytt, men funksjonaliteten og plasseringen av elementene i skjermbildet er den samme. Vi synes at det nye designet er med tiltalende.

Grunnfunksjonene er stadig de samme, du kan enten hente klipp fra en videokilde, som f.eks. et DV-kamera som vi testet med, eller bruke filer som allerede er lagret på PCen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.