Uleselig CD-R plate

Publisert
Sist oppdatert

Hei, Jeg ber deg NOK EN GANG om å svare på spørsmålet mitt fordi jeg ikke kan se at du har fått dette spørsmålet tidligere, samt at ditt svar kan være veldig nyttig for mange. Jeg hadde en tom CD-R plate som jeg brente jpg-filer på, gang etter gang dvs. hver helg eller noe(for at den til slutt skulle bli full av bilder). En gang,da jeg skulle brenne noen flere bilder på den, med hjelp av det i XP Home innebygde brenneprogramet, så begynnte CDen å surre i stasjonen uten mening dvs. Etter endt brenning skulle jo operasjonen blitt avsluttet ved at plata automatisk skulle løses ut. Men den gang ei.

Jeg måtte avslutte programmet manuelt i Windows fordi "det svarte ikke". Det gjorde at jeg senere ikke fikk tilgang på de fleste filene, kun noen få. Dessuten nekter nå CDen å starte når jeg setter den inni stasjonen. Jeg satte CDen i ekstern DVDRW og da ville den kjøre men viste kun noen få bilder. Samtidig når jeg trykker på egenskaper så får jeg beskjed om at det er 450 MB brukt plass. Så DVDRW-en gjenkjenner innholdet(450 MB)men jeg får ikke tilgang til alle filene. Jeg har prøvd diverse filgjennopprettingsprogrammer, lastet ned fra nettet men ingen av disse kunne "få tak" i alle filene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer