Uleste e-postmeldinger på velkomstskjermen

Publisert
Sist oppdatert

Hei.

Vi har XP.

Vi er flere brukere på en PC, med hver sin inngangskode. Noen av brukerne har "hotmail" og "MSN" og på grunn av dette vises antall uleste e-mail før pålogging, hvordan kan en fjerne denne "opplysningen".

En person som var her på besøk logget på sin Hotmail-konto via vår PC (og sin "inngang") , og nå ligger hans antall uleste e-mail og irriterer på "min inngang".

Har forsøkt alle mulige måter å bli kvitt dette irriterende problemet, men har hittil ikke klart det. Håper du forstår hva jeg mener, og kan fortelle meg hva jeg kan gjøre for å løse dette?

På forhånd takk!

Vennlig hilsen en som ikke kan så mye om data.

Datadoktoren svarer

Hei,

Vi har vært borti Microsoft PowerToys for Windows XP tidligere, til hjelp for blant annet å fjerne papirkurven fra skrivebordet og reparere ikoner.

Last ned det lille programmet TweakUI, og klikk deg fram til Unread Mail under Logon. Ved å fjerne haken foran "Show unread mail on Welcome screen" vil du slippe all irritasjonen.

HilsenDatadoktoren

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer