Ulike presentasjoner

Publisert

I Britannica er det flere portaler til informasjon. Velger du "Spectrum" får du en liste over ulike temaer som kunst, jorda, menneskelivet og teknologi. Disse temaene er delt opp i undertemaer, som igjen har sine undertemaer. På denne måten velger du deg frem til akkurat det temaet som du er interessert i, uten at du behøver å ha noe kunnskaper om det på forhånd.

En annen vinkling kalles for "Spotlights". Spotlights er organisert på samme vis, men artiklene som er samlet her er annerledes enn Britannica for øvrig. Dinosaurer og olympiske leker er to av de sju artikkelsamlingene. Gamle leksikonartikler skrevet av berømtheter som Albert Einstein og Lawrence of Arabia, var en favoritt hos oss.

Sammenlign med Analyst

Analyst er et verktøy som sammenligner statistisk informasjon avhengig av land. Du kan for eksempel se hvor stor andel av Norges befolkning som er yrkesaktive sammenlignet med resten av Europa.

Analyst er på sitt beste fryktelig spennende for oss som synes at statistikk er interessant. På sitt verste, blir presentasjonen i Analyst nesten ubegripelig: Tabeller som viser tall, men ikke forteller om det er snakk om dollar, dinarer eller prosent, kan ikke brukes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer