Ultraportabel med 7,5 timers batterilevetid

Liten og lett PC fra IBM med seiglivet batteri.

Publisert
Sist oppdatert

ThinkPad X40 er IBMs minste, bærbare PC-modell. Den veier i utgangspunktet 1,23 kg og er utstyrt med en 12,1 tommer stor skjerm med oppløsning på 1024 x 768 punkter. Utstyrt med et åttecellers batteri, har den en batterilevetid på inntil 7,5 timer.

Potent nok

Ultraportabel med 7,5 timers batterilevetid


Maskinen er utstyrt med 1,2 GHz Pentium M-prosessor og har 256 eller 512 MB minne loddet fast til hovedkortet. Et ekstra minnespor gjør at minnet kan utvides med ytterligere 1 GB. Inntil 64 MB av minnet deles med grafikkløsningen, Intel Extreme Graphics II.

Alle modellene er utstyrt med 40 GB harddisk, Gigabit Ethernet, SecureDigital-kortleser og Microsoft Windows XP Professional. Bluetooth og WLAN i ulike konfigurasjoner leveres som ekstrautstyr.

Maskinen er utstyrt med to USB 2.0-porter, hvorav én kan føre elektrisitet til USB-komponentene.

Den enkleste modellen, som leveres med 256 MB minne, 8 cellers batteri, men uten WLAN- og Bluetooth-støtte, koster omtrent 19.640 kroner +mva. Maskinen er utstyrt med WLAN-antenner i lokket, og kan senere oppgraderes til å støtte WLAN fullt ut.

Maskinen vil kunne leveres i Norge fra og med den 24. februar. DinSide Data har planer om å teste den når den blir tilgjengelig.

[Ugjyldig objekt (debatt)]
Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer