Diablo Immortal

- Umulig for brukerne å se hva ting koster

Det nye storspillet slaktes.

0,2: Aldri har et spill hatt så dårlig score som 0,2 av 10 fra Metacritic-brukerne. Foto/Montasje: Blizzard/Pål Joakim Pollen
0,2: Aldri har et spill hatt så dårlig score som 0,2 av 10 fra Metacritic-brukerne. Foto/Montasje: Blizzard/Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden slapp Blizzard storspillet Diablo Immortal for Windows, Android og iOS.

På nettstedet Metacritic, som samler inn anmeldelser fra nært sagt hele verden, har spillet en noe laber score fra anmelderne, med 63 (av 100) poeng for PC-versjonen og 72 for iOS-versjonen.

Verre er det imidlertid med scoren fra brukerne. Her er tallene henholdsvis 0,2 og 0,5 (av 10). 0,2 er faktisk den laveste scoren for et spill noen gang hos Metacritic.

Dyrt å vinne

Dette er første gang et Diablo-spill lanseres for en mobilplattform, og mange hadde derfor gledet seg ekstra til å kunne spille det på farten. 30 millioner spillere hadde forhåndsregistrert seg da spillet ble sluppet i starten av juni.

Men mange har fått seg en kalddusj, for når spillet er gratis å laste ned, hentes pengene på annen måte – via mikrotransaksjoner mens man spiller, og Blizzard får mye kritikk for hvordan dette er lagt opp.

For der man i begynnelsen fint kan spille noen timer uten å bruke et øre, drar det seg til underveis med stadig mer aggressiv promotering av innhold du må betale for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer