Undying

Skrekkmesteren Clive Barker har laget et dataspill. Selv om bøker og spill er i utgangspunktet vanskelige å forene, har vi nå fått et spill som kan være blant årets beste actiontitler.

Publisert

I løpet av den siste tiden har vi sett flere flotte første- og tredjepersons actionspill. To av titlene som utmerker seg er No One Lives Forever, som var et friskt pust i en ganske så stagnerende sjanger, med sin involverende bakgrunnshistorie, original setting og enorme doser humor. Det andre spillet som bør huskes er Alice, som riktignok manglet dybde, men scoret sterkt på stil og visuell originalitet. Undying føyer seg nå inn i denne rekka, og byr på en fascinerende opplevelse for alle skrekkelskere.

Clive Barker, hvis navn dominerer på spillets omslag, er ikke en spilldesigner. Han er derimot en svært anerkjent skrekkforfatter, som står bak flere velkjente bøker som Hellraiser, Nightbreed og Imajica. Barker var med på å utforme personene i spillet, og kom med en rekke andre ideer om hendelsesforløpet og brett.

Skrekk og gru

Bakgrunnshistorien til Undying får du forklart i et filmklipp på begynnelsen av spillet. Her lærer du at ditt navn er Patrick Galloway, en ung mann med interesse for det okkulte. En gang i tiden ble livet hans reddet av en viss Jeremiah Covenant, som nå er i trøbbel og trenger din hjelp. Du stiller selvsagt opp, og aner ikke hva som venter deg…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer