Unreal Tournament 2003

Unreal eller Quake debatten er over, nå er det bare UT 2003 som gjelder i deathmatch-kretser. Men er spillet noe bra, eller er det bare oppskrytt?

Publisert
Sist oppdatert

Vi husker alle den intense kampen som raste i slutten av 1999, da både Quake III: Arena og Unreal Tournament ble sluppet omtrent samtidig. Begge to var flotte spill, men UT imponerte med flere nyskapende spillmoduser og mange andre gode ideer. Siden da har id mer eller mindre trukket seg fra mulitplayer-racet, og de kommende Doom III og Quake 4 bli primært enkeltspillerorienterte eventyr. I mellomtiden har Unreal-teamet jobbet med en oppfølger til suksessen, og vi har latt oss imponere av diverse skjermbilder og filmklipp fra spillet.

Ny innpakning, men hva med innholdet?

Etter installasjonen viste det seg ganske fort at utviklerne har valgt å ikke forandre alt for mye på suksessoppskriften. Til og med menyene er like logiske og gjennomførte som i originalen, og du får store mengder muligheter å justere og stille inn.

Det er flere måter å spille UT 2003 på. Det finnes to typer enkeltspillermoduser, samt online-spilling. Foretrekker du å spille alene, kan du gjøre det på to måter: Kjempe deg gjennom en komplett enkeltspiller-kampanje, eller hoppe rett inn i enkeltbrett. Det er på nettet spillets hjerte befinner seg, men det skader naturligvis ikke å leke seg litt mot datastyrte motstandere først.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer