Unreal Tournament 2004

Det er farlig å slippe to store online spill på samme dag, men det var det som skjedde med nye inkarnasjoner av Battlefield og Unreal Tournament. Er det plass til to flotte online-skytespill? Vi synes det.

Publisert
Sist oppdatert

Det er riktignok en del uker siden Unreal Tournament 2004 kom i butikkene, men det er først nå vi fikk nok tid til å teste dette flotte skytespillet. Unreal Tournament har alltid vært en favoritt, selv om vi følte at 2003-versjonen, som kom ut høsten 2002, ikke brakte nok nyheter. Når 2004-utgaven slippes, passende nok i 2004, er imidlertid tonen helt annen - dette er et av de mest omfattende og komplette nettbaserte skytespillene akkurat nå, og du skal være rimelig kresen hvis du ikke finner noe du liker her.

Det er rett og slett størrelsen med spillet som imponerer oss mest - hele 6 installasjons-CDer (eller én DVD) rommer en enorm mengde brett, våpen og moduser. Her finner du mye av innholdet fra Unreal Tournament 2003, samt masse nytt. Det kan altså virke som om UT 2004 er bare en billig oppdatering til det forrige spillet, men det er langt fra tilfellet. Epic har virkelig jobbet hardt med nytt innhold, og forbedret det eksisterende, og resultatet er mer enn verdt pengene.

Battlefield i fremtiden?

Den viktigste nyheten i årets turnering er Onslaught-modusen. Det er ingen tvil om at spill som Halo og Battefield har vært inspirasjonen her, men det er absolutt ikke noe negtativt i det. Ideen er at det er to baser på brettet, og i tillegg er det en rekke såkalte nodes plassert på foskjellige steder. Laget ditt skal ta over disse nodene og linke de sammen for så å kunne angripe fiendens base. Du kan også ødelegge noder som fienden har tatt over, men disse må være linket til en av dine egne noder. Denne modusen er mye mer strategisk orientert enn de andre i spillet, og samtidig også den mest involverende. Mye takket være kjøretøy, som er den andre store nyheten i spillet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer