USB 2.0: Freecom FS-1 40x

Freecom har nå oppgradert FX-1, til 40x brenning og lesing. I praksis er den faktisk like rask som brennere med høyere spesifikasjoner.

Publisert

40x er raskt, men 48x er raskere, trodde vi. Så var det dette med kart og terreng, som ikke alltid er enige med hverandre. Det kan slå ut i flere retninger.

Brenneren er utseendemessig identisk med 24x-utgaven, som vi testet i sommer. Testen finner du her. Som vi bemerket den gang, er dette en vanlig full-størrelse brenner som er ikledd et kabinett med et spesielt design, for å si det slik. Det er ikke umiddelbart klart at det er en CD-brenner man har med å gjøre, og forslagene var mange og fantasifulle når vi viste den fram til kolleger. Matboks, gassensor, veggskilt ble foreslått.

Kabinettet har ingen egentlig knapp som åpner skuffen, du trykker bare på et merke på fronten, og fleksibiliteten i materialet formidler trykket til knappen som sitter på selve brenneren. Når du skal lukke skuffen, må du dytte på selve skuffen, slik at den etter hvert "føler presset", og går videre inn av seg selv. Ikke den meste elegante løsningen, synes vi.

Installasjon

En USB-brenner er det ikke en gang nødvendig å installere, den skal bare kobles til under forutsetning av at du bruker en moderne PC og operativsystem, som Windows XP. Det fungerte som ventet helt utmerket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer