USB 2.0: Plextor 48XCD-RW

Den raskeste CD-brenneren vi har testet har nå kommet i ekstern utgave, med Hi-speed USB 2.0. Vi var spent på om den var like rask som den interne utgaven.

Publisert

Det som er mest spennende ved å teste en ekstern USB 2.0-versjon mot den interne EIDE-utgaven, er om USB 2.0 og konverteringen til/fra EIDE-grensesnittet er effektiv. Det ideelle ville være at det ikke var noen målbar forskjell, og våre målinger viser at dette faktisk er tilfellet:

Avviket mellom den interne og eksterne utgaven av brenneren er helt marginalt.

Men det er jo også andre sider ved denne brenneren.

Utførelse

Kabinettet er i børstet aluminium, med endestykker i matchende utførelse. Det er ganske tungt, virker solid og har ikke vifte.

Fronten på drevet er sort, med hvit skrift på selve skuffen, og det hele gir et elegant og trendy inntrykk.

Tilkoblinger

Baksiden har en USB-kontakt, phonoplugger til lyd, strøminntak på vanlig 12-volts DC-plugg med senterhull og en strømbryter.

Det er også en bryter for å sette brenneren i testmodus, noe som er svært uvanlig. Vi håper ikke det blir noe stort behov for denne...

Strømforsyningen er ekstern og har løs nettledning, som på aller fleste eksterne lagringsenheter. Vi ville helst at strømforsyningen var innebygget i kabinettet, men dette er dessverre ikke lenger vanlig. På SCSI-enheter før i tiden var det derimot regelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer