USB 2.0 ultraportabel DVD-spiller og 20x CD-brenner i ett!

Det er ingen som slår Sony når det gjelder å lage små kraftige apparater, men mange funksjoner og lekkert design. Vi har testet CRX85U som er den minste og kraftigste optiske enheten vi hittil har sett!

Publisert

Førsteinntrykket av brenneren er typisk Sony på sitt beste, med lekker utførelse, minimal størrelse og vekt, men likevel svært betjeningsvennlig.

Du kobler den til PCen med en meter lang overgangangskabel som har en stor kontakt for tilkobnling til brenneren og en USB-kontakt i den andre enden.

Det er utgang til hodetelefon og en volumkontroll, men den kan ikke brukes som frittstående CD-spiller.

Strømforsyningen er liten og lett, med separat nettledning av type barbermaskin, og det er av/på-bryter på siden av spilleren.

Sony CRX85U har spesifikasjoner som plasserer den på ytelsestoppen, og det er dessuten spesielt attraktivt at den også er en DVD-spiller. Det var det første vi måtte teste.

Som DVD-spiller

Vi koblet den til USB 2.0 porten på vår testPC med Windows XP, og etter kort tid var spilleren registrert av systemet og klar til bruk.

DVD-avspillingen fungerte helt utmerket, uten hopping eller unoter av noe slag. Den er også svært stillegående, og kjører med moderat hastighet - heldigvis.

For moro skyld koblet vi den til USB 1.x porten, og her fungerte faktisk DVD-avspillingen slett ikke så aller verst. En del hopping var det i blant, men som en kriseløsning fungerte det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer