USB: Freecom FS-1 24x CD-RW

Freecom har oppdatert sin portable USB 2.0 CD-brenner, nå kjører den med 24x - eller?

Publisert

Vi har testet flere CD-brennere for USB 2.0 med hastigheter på 12x, 16 og 20x. Brennehastigheten har ikke vært like rask som på interne brennere med samme spesifikasjoner, og vi var spent på hva Freecom hadde fått til med sin oppdaterte versjon av FS-1, som nå er spesifisert som 24x/10x/24x.

Nest minst

Brenneren er identisk med 16x utgaven, med beskjeden lengde på 14 cm, dybde 14,5 cm og høyde på knappe 2 cm.

Tilkoblingene skjer på baksiden, bortsett fra mini-jackutgangen som sitter bakerst på den ene siden. USB-tilkoblingen har en mini-kontakt, som er vesentlig mindre enn den vanlige USB-typen, og krever at du bruker kabelen som følger med. Den samme kontakttypen har vi for øvrig sett på flere nye USB-produkter, den ligner på den lille iLink/FireWire-kontakten, men har flere ledere og er bredere.

Ekstern strømforsyning er dessverre nødvendig for de aller fleste eksterne USB-baserte lagringsenhetene. 500 milliampére som spesifikasjonen tillater, er ikke nok til å forsyne dagens brennere med tilstrekkelig strøm. Vi håper at det jobbes med mer effektive løsninger, slik at vi klarer oss med én kabel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer