USB: Hauppauge WinTV PVR 2.0

Dette er toppmodellen av USB-enhetene fra Hauppauge, med MPEG2-enkoder i maskinvare. Dette gjør at PCen får langt mindre å streve med, og burde gi et topp resultat. Vi har testet.

USB: Hauppauge WinTV PVR 2.0
Publisert
Sist oppdatert

Hauppauge har et bredt utvalg TV-enheter, fra rimelige enkle utgaver til mer avanserte løsninger. Blant de avanserte finner vi PVR-serien, som har egen maskinvare for MPEG2-enkoding. Vi har tidligere testet en PCI-kort versjon, PVR-350, som du kan lese om her.

De rimelige USB-enhetene fra Hauppauge som vi testet nylig, var vi ikke imponert over når det gjaldt bildekvalitet og brukskomfort. Spørsmålet var da hva den store, avanserte og langt dyrere løsningen ville klare å presentere.

Installasjon

Pakken inneholder alle nødvendige kabler, bortsett fra antennekabel for TV-signalet. Radioantenne følger med, samt fjernkontroll med batterier.

Driverne ble funnet og installert etter at vi koblet til boksen til en USB 2.0-port på vår testPC. Det er ingen lydkabel som skal kobles til lydkortet, alt går via USB. En stømforsyning følger med, her det er ikke tilstrekkelig med det USB-kabelen kan levere.

Så var det å finne Setup- på CDen, det dukket ikke opp noen automatisk installasjonsmeny.

Av en eller annen grunn hang installasjonsprogrammet helt på slutten, under installasjon av Acrobat Reader. Vi fjernet så hele den første installasjonen med et dertil egnet program som ligger på CDen, og kjørte installasjonen en gang til. Det samme gjentok seg, men vi tok bare en omstart og alt virket, bortsett fra at Acrobat ikke var installert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer