USB: Hauppauge WinTV

Har du lyst til å se TV på PC, men har ikke mulighet til å sette inn et TV-kort? Det finnes også flere USB-løsninger som vi er i ferd med å teste. Her kommer WinTV USB fra Hauppauge

USB: Hauppauge WinTV
Publisert
Sist oppdatert

TV på USB er først og fremst interessant for de med bærbare PCer, for de som ikke liker å skru i PCen sin eller for de med små PCer uten plass til internt TV-kort.

Har du en ordinær PC er fordelen med en ekstern enhet er enklere installasjon og at det er lett å flytte den mellom PCer. Det som kanskje ikke er like attraktivt er at det blir enda flere løse bokser og at USB kan sette begrensninger i kvalitet og bruksmuligheter. Dette gjelder bare den langsomme USB 1.x, den langt raskere USB 2.0 har ikke slike tekniske begrensninger.

Hauppauge WinTV - to varianter

Hauppauge har mange forskjellige TV-løsninger og WinTV USB er den enkleste. Den kommer i to utgaver, hvor den eneste forskjellen er at den ene varianten har FM radio i tillegg. Forøvrig er de identiske.

Det er ingen strømforsyning, det er USB som sørger for dette. USB-kabelen sitter fast i boksen, det er koaksinnganger for antenner for TV og radio.

Det er også inngang for S-video (overgang til komposit video følger med), og stereo minijacker for lyd inn og ut.

Installasjonen var etter boka, sett inn USB-pluggen, sett inn CD, og klikk deg gjennom installasjon av driveren. Så er det bare å installere selve programvaren fra Setup-filen på CDen. En omstart så er alt klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer