USB: Pinnacle PCTV Deluxe

Ønsker du å se på TV, men mangler kortplasser i PCen? Pinnacle har løsningen basert på USB 2.0. Men helt smertefri var den ikke.

USB: Pinnacle PCTV Deluxe
Publisert
Sist oppdatert

Dette er ikke den første USB-baserte løsningen fra Pinnacle. Vi testet en annen USB-løsning for en god stund siden, som du kan lese i denne artikkelen. Men PCTV USB er ikke kompatibel med Windows XP og det er heller ingen planer om dette. Dessuten setter USB 1.x flere begrensninger for ytelsen og finessene for en ekstern TV/Video-enhet.Derfor lanserte Pinnacle PCTV Deluxe, som baserer seg på USB 2.0 Hi-Speed, som har mer enn nok båndbredde til å vise komprimert TV og video i høy kvalitet.

Nytt design

Den nye boksen har et helt annet design, og vi har langt mer sans for dette enn forgjengerens, som så ut som en krysning av ett eller annet som hørte hjemme på et baderom og en rekvisitt fra en sci-fi serie.

Tilkobling for antenne, USB og strøm (her er det ikke nok med strømmen fra USB-kabelen) skjer på baksiden, forsiden har innganger for annet analogt videoutstyr, som videomaskin, kamera eller lignende.

Det er ingen knapper, bare noen lysdioder i fronten som viser status.

Installasjon

Vi hadde problemer med den forrige USB-løsningen fra Pinnacle, og det gjentok seg denne gangen også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer