USB: Pinnacle PCTV USB2

Pinnacle har et stort utvalg av video og medierelaterte løsninger. Vi ser på PCTV USB2, som gir deg TV og analog video inn på PCen

USB: Pinnacle PCTV USB2
Publisert
Sist oppdatert

Dette er den tredje USB-løsningen vi tester, for TV/video for USB fra Pinnacle. Den første var for USB 1, som begrenser hva som er mulig å få til, og det ble heller aldri lansert oppdateringer som gjorde den kompatibel med Windows XP.

I stedet kom det en helt ny boks, som Pinnacle kalte PCTV Deluxe. Dette var en stilig boks som leverte bra bilde og hadde gode finesser. Den var likevel litt kranglete å ha med å gjøre, siden den var svært kresen på PCen den skulle installeres i.

PCTV USB2

Den nyeste løsningen fra Pinnacle heter i all enkelhet PCTV USB2, og selve boksen er mye mindre enn noen av forgjengerne, vi snakker om halve størrelsen, omtrent samme volum som en kortstokk.

Den trenger heller ikke noen strøm ut over det USB leverer, i motsetning til forgjengeren som hadde separat strømforsyning.

Tilkoblingene er så greie som de kan bli, med inngang for antenne og USB på baksiden, og inngang for videokilde på forsiden. Det er både kompositt og S-video inngang, og stereo minijack for lyd.

På fronten sitter også en moderne blå lysdiode og et infrarødt ”øye” for fjernkontrollen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.