USB: Terratec Cinergy 200

Terratec har også en USB-basert løsning for TV på PC. Vi har sjekket ut Cinergy 200, som er en utrolig liten boks. Men det er jo som kjent ikke størrelsen som teller.

USB: Terratec Cinergy 200
Publisert
Sist oppdatert

Cinergy 200 er den desidert minste USB-TV enheten vi har sett. Det er akkurat plass til pluggene på enden, stort mindre kan den nesten ikke være uten at den blir vanskelig å bruke.

Men pakken inneholder mer enn selve USB-enheten. Den kommer med fjernkontroll, hodetelefoner(!), lydkabel, 2 USB-kabler - en kort og en lang - og overgang fra komposit til S-Video.

På den ene enden sitter kontakter for S-video inn, for TV-kabel og minijacker for lyd inn og ut. Det er trangt rundt antennepluggen, så denne bør ikke være av typen med tykk kappe rundt selve kontakthylsen. Da får du ikke satt inn pluggen til lydkabelen.

Av en eller annen grunn sitter det en mini-USB kontakt i andre enden, i stedet for en vanlig USB-kontakt. Noe merkelig, siden det er egentlig er god plass til en vanlig USB-kontakt, noe vi absolutt ville ha foretrukket.

Installasjon

Under installasjonen av driveren støtte vi på et problem. En "hotfix" oppdatering av noen USB-relaterte systemfiler skulle avslutte installasjonen, men vi fikk feilmelding siden denne var feil språkversjon. Vi installerte på engelsk Windows XP, så det syntes vi var merkelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer