USB: Trust Digital PCTV

Også Trust er nå klare med en USB 2.0 løsning, som i tillegg til TV-titting fungerer som opptaker i MPEG1, MPEG2 eller MPEG4 formater. Vi har testet.

USB: Trust Digital PCTV
Publisert
Sist oppdatert

USB-enhetene for TV kommer i mange varianter. Noen er små og lette, uten strømforsyning og er beregnet på mobilt bruk sammen med en bærbar PC. Andre varianter er vesentlig større, bruker ekstern strømforsyning og er et alternativ til PCI-løsninger.

I tillegg finnes det noen modeller som er middels store, og egner seg både til det ene og det andre. I denne kategorien faller WinTV enhetene fra Hauppauge og dagens testobjekt - Trust Digital PCTV.

Det fulle navnet er Trust USB2 Digital PCTV and Movie Editor og pakken inneholder i tillegg fjernkontroll og kabler, det enste du trenger er en ledning fra kabelanlegg eller antenne.

Selve boksen er omtrent på størrelse med strømforsyningen til en bærbar PC, men mye lettere. På den ene siden finner vi kontakt for USB 2.0 og sensor for fjernkontrollen.

På den andre siden finner vi innganger for analoge videoapparater, som Hi8 kamera eller VHS-spiller. På motsatt kortende i forhold til antennekontakten sitter lydutgangen. Skal du koble til alle kontaktene får du altså kabler som stikker ut i alle retninger.

Vi ville ikke ha laget boksen slik, men samlet alle kontaktene som skulle kobles til PC på den ene siden og kontakter for analog video på den andre. Det hadde blitt mindre ledningskaos.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer