USB: Waitec Frisby II

Eksterne brennere kan ha flere fasonger, Waitec liker løsningen med lokk på toppen. Vi har testet USB 2.0 versjonen

USB: Waitec Frisby II
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du først skal ha en ekstern brenner, er topp-mating praktisk i mange sammenhenger. Du slipper å passe på at det ikke står noe i veien for skuffen når den åpner seg, som for eksempel et halvfullt pappkrus med kaffe....

Dessuten tar denne typen brenner mindre plass generelt. Den er nesten nøyaktig like stor som en intern brenner, som vil bli større når den monteres i et kabinett.

De små og slanke brennerne av typen ”slim-line” er selvsagt enda mindre, men ligger et stykke under i ytelse.

Waitec Frisby II er spesifisert til å brenne CD-R med 40x, CD-RW med 12x og leser med 40x. Det er ytelse i samme sjikt som de beste standard 5,25-tommers enhetene.

Utseendet er ukonvensjonelt, fargene går i grått og sølv, og navnet tyder på at den kan brukes til annet enn å brenne CD. Så frustrerte ble vi ikke under testen, Frisby II oppførte seg rimelig pent på de fleste områdene.

Tilkobling

I likhet med andre portable enheter, bruker Waitec en stor multikontakt og en spesialkabel for tilkobling av USB 2.0. Denne store kontakten på kabelen inneholder elektronikken og gjør at selve drevet kan kobles til USB eller FireWire bare ved å bytte kabel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer